09.10.2024

KONU: HZ. PEYGAMBER VE ŞAHSİYET İNŞAASI

DİNİ İHTİSAS MERKEZİMİZDE MESLEKİ EĞİTİM KONFERANSLARI DEVAM EDİYOR
Dini İhtisas Merkezimizde kursiyerlerimize yönelik Akademi Başkanlığımızca düzenlenen Mesleki Eğitim Konferansları devam ediyor. Yapılan konferanslar kapsamında 09.10.2024 tarihi(bugün) Ordu İl Müftümüz Dr. İsmail ÇİÇEK konferans gerçekleştirdi.

KONU: HZ. PEYGAMBER VE ŞAHSİYET İNŞAASI
Müftü Dr. İsmail ÇİÇEK tarafından gerçekleştirilen konferansın konusu aynı zamanda Mevlid-i Nebi teması da olan "Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşaası" idi. Kendine has sunumuyla gerçekleştirdiği konferansta Müftü Dr. İsmail ÇİÇEK İslam üzere yetiştirilen nesilden son günlerde meydana gelen cinayetlerin ve katillerin ortaya çıkamayacığını vurguladı.

HER YERDE VE HER ZAMANDA GAZZE VE FİLİSTİN
Müftü Dr. İsmail ÇİÇEK müslümanların birliğinden, İslam ve Hz Peygamber ile inşaa edilen nesillerin Gazze'nin bu durumdan rahatsız olduğunu ve olması gerektiğini vurguladı. Bu nedenle sahipsiz kaldığını vurguladı.

KURSİYERLERE TAVSİYELER
Konuşmasının sonunda Müftü Çiçek kursiyerlere tavsiyerde bulunarak, meslek hayatlarında ve eğitimlerinde başarılar diledi.