10.10.2024

MESLEKÎ EĞİTİM KONFERANLARI DEVAM EDİYOR

Diyanet İşleri Başkanlığımızca Akademi Merkezlerimizdeki kursiyerlerimize yönelik başlatılan ve devam eden Meslekî Eğitim Konferansları devam ediyor.

DİNİ İHTİSAS MERKEZİMİZDE TECRÜBE PAYLAŞIMI
Devam eden konferanslar kapsamında Dini İhtisas Merkezimize konuşmacı olarak Ordu Altınordu İlçe Müftüsü Abdullah SÖYLEMEZ kursiyerlere hitap etti. Konferans "Tecrübe Paylaşımı" ekseninde gerçekleşti.

KURSİYERLERE ALTIN DEĞERİNDE ÖĞÜTLER
Müftü Abdullah SÖYLEMEZ kursiyerlere ileride yapacakları meslek hayatlarında dikkat etmeleri gereken hususlarda altın değerinde öğütlerde bulundu. Kursiyerlerin İmam-Hatip olarak görev yapacakları meslek hayatlarında insanların en merhametlileri olan anne şefkati ile yanaşmaları ve her bir cemaatle ayrı ayrı ilgilenmeleri gerektiği yönünde öğütlerde bulundu.

Müftü SÖYLEMEZ'in kursiyerlere başarı dilekleriye konferans sona erdi.