17.06.2021

Lokman AKTEPE

Eğitim Görevlisi

08.12.1980 tarihinde Trabzon'da dünyaya gemiştir. Hafızlık eğitimini babasında tamamlamıştır.  İlk öğrenimini Akçaabat 23 Nisan İlkokulunda Orta ve Lise Öğrenimini Akçaabat İmam-Hatip Lisesinde tamamlamştır. 2003 yılında Trabzon Akçaabat Ak Camii de vekil İmam-Hatip olarak göreve başlamıştır. Trabzon Şalpazarı Akçiriş Köyü Camiinde İmam-Hatip, Trabzon Akyazı Belediyesi Emriye Hatun Camii, Trabzon Ortahisar Çarşı Camii, İstanbul Fatih Beyazıt Camii'nde Müezzin-Kayym olarak görev yapmıştır. 2010 yılında Tashih-i Huruf Kursunu ve 2017 yılında Haseki Abdurrahman Gürses Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde Aşere Takrib Kursunu bitirmiştir. 2020 Yılında Dini İhtisass Merkezimize Öğretmen olarak atanmıştır.

Evli ve üç çocuk babasıdır.